Yürütme Kurulu Üyeleri Hakkında

Dr. Mehmet BOR
Başkan
1958 Kayseri doğumluyum. HÜ Bilgisayar Bilimleri Mühendisliğinden lisans, ODTÜ Bilgisayar Bilimleri'nden master, ve İngiltere Laughborough University of Technology Bilgisayar Bilimleri bölümünden doktora dereceleri aldım. Türkiye ve S.Arabistan'da 18 yıl çeşitli kuruluşlarda bilgisayar uzmanı olarak calıştım. Bunun 9 yılında çeşitli üniversitelerde bilgisayar bilimleri bölümlerinde lisans ve master dersleri verdim. 2000 yılından beri Kanada'da olup şu anda Ontario hükümetinde bilgisayar uzmanı (Application/Technology Architect) olarak çalışmaktayım. 1982 Türkiye Bilişim Derneği ödülü ve iki Ontario Hükümeti "Innovation" ödülü aldım. 20 civarinda, ulusal, bölgesel ve uluslararası bilimsel yazılarım yerel ve uluslararası dergilerde yayınlandı. Iki yıl TKFD YK üyeliği ve son iki yıldır da Kanada Türk Dernekleri Federasyonunda dış işleri başkan yardımcılığı yaptım. Evli ve üç çocuk babasıyım. Tarih, şiir, futbol ve basketbol süregelen hobilerimdendir. Evli ve üç çocuk babasıyım.
İsmail VATANER Başkan Yardımcısı,
Toplum ilişkilerinden sorumlu
1955 Kırcaali (Bulgaristan) doğumlu. Gimnasia (Meslek Lisesi)'nden İlkokul öğretmeni olarak mezun olduktan sonra 1982'de Türkiye üzerinden Kanada'ya iltica etti. Toronto'da 1986'da kurduğu franchising ve yüklenicilik şirketini yönetmektedir. 1985'ten beri kurucularından olduğu Kanada Balkan Türkleri Derneği'nde; ayrıca 2005'ten beri KTDF Yürütme Kurulu üyesi olarak çalışmaktadır.
Dr. Kevser TAYMAZ
Başkan Yardımcısı - Dış ilişkilerden sorumlu